Projektforløb · sådan forløber dit udviklingsprojekt

INILABs overordnede metodiske tilgang til langt de fleste projektforløb er anvendelse af LEAN-principperne. En skarp tilgang, der reducerer omkostningerne, intensiverer programmeringsindsatsen og begrænser spild af enhver art. 

LEAN softwareudvikling og usability

Det betyder, at INILAB arbejder med PoC’er (Proof of Concept) og MVP’er (Minimum Viable Product), og at vi løbende frigiver komponenter til det stykke software, system eller programmel, som vi arbejder med. På den måde kan vi igennem hele projektfasen evaluere, bringe brugertest i spil og få den indsigt, som gør os stadigt klogere på slutbrugeren. 

Metoden sikrer, at vi kan målrette indsatserne gennem hele processen – bl.a. ved at arbejde i loops, så vi kan justere og revidere, når det er nødvendigt. Den form for fleksibilitet, der netop tegnes af smidige, agile arbejdegange, gør, at vi kan levere et slutproduktet, der indfrier alle initiale ønsker, forventninger og krav. Og ikke mindst tilføre den værdi, som systemet skal bringe ud i virkelighedens verden.

Samarbejde og partnerskab

Derfor lægger vi særlig stor vægt på et godt, tæt og nærværende samarbejde igennem hele projektforløbet. Uanset hvor stor opgaven er. Vi ønsker at nedbryde det klassiske kunde-leverandørforhold og i stedet operere i frugtbare partnerskaber baseret på gensidig tillid, løbende dialog og konstruktiv sparring. Velkommen til INILAB.

Step guide

Ja tak, kontakt mig gerne

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om INILABs kompetencer og services? Send dine oplysninger og gerne en besked – så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Når du sender os dine oplysninger, giver du samtidigt dit samtykke til, at INILAB må kontakte dig.

INILAB logo