Software & app udvikling
API'er · webintegration

INILAB designer og udvikler apps, webapplikationer, hjemmesider, API’er og integrerende online platforme i forbindelse med udviklingsprojekter, partnerskaber eller i tæt samarbejde med øvrige interesserede. Vi har alle de faglige kompetencer, teknologier og stacks, som en god og stabil løsning kræver.

Softwareudvikling · Stærke løsninger med API og avancerede integrationer

Vi udvikler software og leverer stærke webløsninger. Vi bidrager med indgående sparring og hjælp til udvikling af API portalløsninger, avancerede websites med systemintegrationer og informative projekthjemmesider. 

Appudvikling · Mobil apps og applikationer til iOS og Android

INILAB udvikler både simple og avancerede applikationer til mobilenheder – med og uden integration til systemer. Herudover tilbyder vi companion apps tilknyttet de systemer og den software, som vi selv udvikler.

Grafik: APPS webudvikling integration

App udvikling til mobil · Android & iOS

Hvorfor Native Apps?

Native applikationer programmeres til at kunne tilgå og benytte din smartphones indbyggede funktioner – lige fra mikrofon, kamera og kalender til de mere avancerede features som temperaturmåling, gyroskop og accelerometer. Og netop her kommer udvikling af web-apps til kort – selvom det er en hurtig og langt billigere løsning.

Kom godt i gang med din nye app

Helt fra start, hjælper INILAB dig godt i gang med at indkredse konceptet, tilrettelægge designet og kortlægge den funktionalitet, som din app-løsning skal kunne leve op til i forhold til behov og ønsker.

Som udgangspunkt, starter vi altid med at udgive en MVP (Minimal Viable Product). Altså en simpel mobilapplikation, der har de absolut mest basale features og funktioner. Herfra foretager vi brugertests og får den respons og feedback, der sikrer, at udviklingsprocessen ikke løber af sporet, men er på rette vej, og at din app bliver taget godt imod af brugerne.

Companion Apps og integration på tværs af platforme

Din nye app kan også integreres til en lang række eksterne systemer på andre platforme. Eksempelvis:

 • Økonomi– og betalingssystemer
 • Styring og monitorering af data i realtid
 • ERP og ressourceplanlægning

INILAB udvikler også apps, der supporterer og komplimentere de systemer og øvrig software, som vi udvikler.

Mobil med app

GUI baserede systemer og online løsninger

Udvikling af software med API og integration til web

Skarpe kompetencer – fra koncept til færdig løsning

INILAB har stærke kompetencer til at udvikle en lang række avancerede og konceptuelt tilpassede systemløsninger. Løsninger, der integrerer data og software i behovsrettede og brugervenlige applikationer til både intern brug og eksternt til hjemmesider, intranet eller apps. 

Her kan vi byde ind og levere totalløsninger, der dækker hele kæden fra softwareudvikling, PoC og design af grafiske brugerflader (GUI) til indkøb af hardware og lancering af system eller produkt. 

INILABs udviklere tager altid de værktøjer, stacks og programmeringsprog i brug, som er relevante for opgaven. Eksempelvis:

 • Dart / Flutter
 • Erlang / Elixir
 • Java / Kotlin
 • JavaScript & Vue
 • PHP & Laravel
 • Python

3 konkrete eksempler på systemudvikling og softwareløsninger

Herunder får du et lille eksempel-udpluk af gode, dynamiske løsninger, som vi kan hjælpe dig sikkert i mål med. Og de løsningsmuligheder, der ikke er repræsenteret på siden her, kan vi helt sikkert også udvikle og hjælpe med at sætte i drift. 

1  ·  Avanceret online portal

Vidensplatform – med eller uden betalingsløsning

Har du planer om at udvikle en online platform, hvor folk målrettet kan søge information indenfor et specifikt emne, en videnskab eller et større interessefelt? Vi har flere grundlæggende løsningsmodeller på hylden, som kan få din vidensportal på vingerne.

Det kan være løsninger, der trækker data fra enten eksterne eller interne datakilder, eller i kombination, hvorfra opgaven lyder på filtrering og machine learning, avancerede søgemuligheder, samt tekstuel og visuel præsentation af søgeresultater. 

Emne– og vidensfelterne kan strække sig fra alt mellem himmel og jord – lige fra ernæringsvidenskab, information om elbiler og ladeløsninger, finansoverblik til energiområdet og oplysning om moderne husholdning.

Viden er magt, som man siger, og magt koster penge. Om det så er magt til at styre egen privatøkonomi gennem viden, eller viden, der giver magt ved at være on-top indenfor et bestemt branchefelt. Argumenterne er talløse, når det handler om at sælge brugbar information. Derfor hjælper vi også med skrue rentable betalingsløsninger og businessmodeller sammen til dig, der ønsker at sælge nyttig viden på nettet.

Computer på bord med briller
Computer på bord med briller

2 · API og integration af eksterne systemer

Spar tid med samkøring af systemer, data og information

Vil du spare tid og ressourcer ved at samkøre flere systemer, kan vi både udvikle stand-alone-platforme og API’er, eller hjælpe med at få dine eksisterende systemer til at samarbejde på tværs og herigennem udveksle data. Eksempelvis:

 • Økonomisystemer
 • Lagerstyring
 • CRM kundesystemer
 • Simultan visning af content på tværs af medier og platforme

Sidstnævnte kan du læse mere om lidt længere nede på siden om API portalløsninger og cross platform integrationer.

Udover rækken af eksempler, har INILAB udviklet platform og eget operativsystem til IoT-sensing, datatransmission og samkøring,, og vi excellerer i visualisering af data.

Bridgewaling besøgende

3  ·  E-commerce ophøjet i syvende potens

Webshop med avanceret systemintegration

Et godt eksempel på en avanceret shop til e-handel, der ikke blot skal lede kunder gennem en traditionel salgstragt med endestation ved kurven og kli-ding … afsted med fragtmand, er netop løsninger, der favner kompleks planlægning back stage. Og her hiver vi turplanlægning og salg af guidede ture frem i lyset.

Forestil dig en shop, der både sælger enkeltbilletter og gruppebilletter, og som samtidigt skal koordinere hvilke guider, der skal guide bestemte grupper i allerede bestilte og forudbetalte tidsrum. Og som ydermere bidrager til grundlaget for timeaflønning af de turguider, der guider de guidede ture.

Nåja, den har vi allerede udviklet for bl.a. Bridgewalking i Middelfart, men den næste kan være til dig, der lever af eksempelvis oplevelsesøkonomi og turisme. Og som har brug for en helt særlig shop-løsning, der er fuldt tilpasset dit forretningsområde og tilgodeser din virksomheds indre logistik.

Foto: Steffen Stamp
Website og shop: www.bridgewalking.dk

API

Portal

Cross platform webintegration · Opdater ét sted og spred budskaberne simultant på alle dine medier og platforme

Med en API-løsning fra INILAB kan du spare tid. Rigtig meget endda.

Forestil dig, at du har flere digitale platforme, som skal vise nøjagtig samme informationer. Det kan være en institution – uddannelse, idræt eller kultur, eller en stor virksomhed, der både har hjemmeside, intranet, mobilapp, integration med eksterne medier og kiosk-løsning med infoskærme.

Opdatering blot ét sted kan nemt og hurtigt klares fra en portal med et centralt consumer/provider API, hvorfra alle platforme trækker enslydende information. Eksempelvis tekst , billeder og kalenderdata.

Rammer uheldet og går én af dine plaforme midlertidigt ned, vil dine øvrige medier fortsat fungere og formidle alle informationer som de bør og skal. Desuden opbevares dine data og informationer et lag længere nede og det øger naturligt datasikkerheden i forhold til adgangskontrol og nedbrud med risiko for datatab.

Illustration API portalløsning

Webhosting og serverløsninger

Hosting af avancerede systemer og webløsninger

I forbindelse med alle udviklingsopgaver, tilbyder vi hosting tillige med monitorering som en service. INILAB har både kompetencer, faciliteter og partnere til at hoste langt de fleste systemer og applikationer – herunder:

 • Databaser
 • Datapipelines
 • Microservices
 • Webapplikationer
 • API’er (Application programming interface – eg til apps og web)
 • Websites

Eget datacenter og stabile cloudpartnere indenfor EU

INILAB har eget datacenter lokalt i Danmark. Herudover samarbejder vi med en række partnere indenfor Europa og Den Europæiske Unions grænser i forbindelse med cloud hosting af avancerede systemer.

Ja tak, kontakt mig gerne

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om INILABs kompetencer og services? Send dine oplysninger og gerne en besked – så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Når du sender os dine oplysninger, giver du samtidigt dit samtykke til, at INILAB må kontakte dig.

INILAB logo